Ta hjälp av LevnadsBalans tjänster

Hjälp till självhjälp!

HälsoanalysDen mänskliga kroppen sänder ut elektromagnetiska vågor som representerar olika tillstånd. Dessa vågsignaler skiljer sig åt om kroppen är frisk, på väg mot obalans eller om den är sjuk. QRMA-maskinen läser av vågsignalerna och presenterar kroppens status på ett överskådligt sätt. Storleken på värdet är en indikator på typen och svårighetsgraden av sjukdom/näringsbrist i kroppen. Detta sker genom att personen håller en sensor/metallstav i handen under 1 min. Kroppens vågsignalerna/frekvensen läses av och jämförs med det normalvärden/tillstånd som är förprogrammerade utifrån bl.a kön och vikt.


  • Hälsoanalys Vitaminer & Mineraler med vägledning 450 kr/person
  • Hälsoanalys Vitaminer & Mineraler med kostråd 750 kr/person
  • Hälsoanalys plus med tillägg för organbalans 1100 kr/person
  • Hälsoanalys inkl kostråd med uppföljning 1650 kr/person


Reiki Healing på distansReiki är ett effektivt verktyg med japanska rötter, vilket kan användas när kroppen är stressad p g a obalanser. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki-energin går alltid dit DU behöver den mest! Behandlingen innebär att du är där du är och är på ditt sätt redo att ta emot reikin, men gärna i avskildhet sittandes eller liggandes med slutna ögon.


Pris; 45 min 400 kr

LevnadsBalans Webshop


I webshopen kan du handla ur Forever Livings sortiment av aloe vera baserade produkter den tid på dygnet som passar dig. Produkterna är kosttillskott, hud- och hårvård - således produkter för hela kroppen inifrån och ut, uppifrån och ner. Så kika gärna in!

https://thealoeveraco.shop/l450cX5i


När du handlar i LevnadsBalans webshop får du också personlig service och råd från mig Louise Bergenrup med mångårig erfarenhet som Hälsocoach med fokus på kost. Av den anledningen ligger Hälsoboxarna mig varmt om hjärtat.

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett bra resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål. Med hjälp av boxarna kommer du att ha fullt fokus på kost och träning och öka intensiteten under upp till 69 dagar genom att följa programmenC9, F15 - Beginner 1 & 2 samt F15 - Intermediate 1 & 2.

Välkommen med dina frågor och funderingar!

Köp en av Forevers Hälsoboxar C9 eller F15 box och få ett presentkort på 250 kr!

Kanske kan din arbetsgivare betala? För om du är anställd har du oftast ett Friskvårdsbidrag och det gäller vid köp av dessa hälsoboxar.