Ta hjälp av LevnadsBalans tjänster

Hjälp till självhjälp!

Hitta din balans i livet!

LevnadsBalans hjälper och guidar dig till hälsa med bl a dessa tjänster & evenemang

Evenemang!

Söndag 28 januari 2024 kl 10:00 – 17:00

Hälsoreteat – hitta vägen till din inre hälsa

Under ledning av Fasteterapeut Louise Bergenrup, LevnadsBalans, och Yogalärare Susanne Lovensjö, YinTorp Hälsosann Livsenergi, får du en heldag med föreläsningar, yoga, naturpromenad, hälsosann måltid samt fika. All mat är vegetarisk, gluten- och mjölkfri. Vår målsättning är att Du efter den här dagen ska ha fått en ökad förståelse för vilken fantastisk förmåga kroppen har till utrensning, självläkning och inre hälsa. Detta bl a genom att fasta utifrån Din kropp/livsstil och beprövade fasteprotokoll, som då har potential att ge dig djup läkning,  stabilare blodsocker, bättre sömn, föryngring, klarare tankar och minne mm.

För den som önskar går det även att boka Hälsoanalys genom frekvenser (läs mer på https://levnadsbalans.se/tjanster) mot extra kostnad.

Begränsat antal platser. Anmälan görs på https://www.halsosann.se/event

Totalkostnad för 1-dagsretreat 650 kr/p. (inkl. rabattkod på 400 kr att använda till vårt 2-dagars Hälsoretreat 27-28 april 2024 - Anmäl och betala då senast 7 april)

Hjärtligt välkommen!

Susanne & Louise   


Söndag 3 mars 2024 kl 10:00 - 16:00

Chakrabalansering, Kristallskålshealing och Frekvensanalys

Hjärtligt välkommen till ett heldagsretreat med fokus på vårt energisystem, frekvenser och livsenergi!

Susanne Lovensjö, yogalärare och YinTorps skapare tillsammans med fasteterapeut Louise Bergenrup, LevnadsBalans samverkar och synkroniserar dagens upplevelser genom chakrabalansering, kristallskålshealing och introduktion av frekvensanalys.Lär dig mer om ditt energisystem och hur det påverkar det hormonella/endokrina systemet. Du får uppleva hur dessa påverkas av kristallskålsfrekvenser. Du får även en introduktion av frekvensanalys och hur du själv kan göra livsstilsförändringar mot en förbättrad energibalans i kropp & knopp!

Hälsosann vegetarisk, gluten- och mjölkfri lunch samt fika ingår under vistelsen.

Allt material som kan behövas finns på plats så kom precis som Du är!

För den som önskar går det att boka Hälsoanalys genom frekvenser (läs mer på tjänster) mot extra kostnad.

För anmälan och information se

https://www.halsosann.se/event-details/chakrabalansering-kristallskalshealing-frekvensanalys

Välkommen!

Susanne & Louise


Lördag-Söndag 27-28 april 2024 kl 10:00 – 14:00

Hälsoretreat – fördjupa din självläkning för en kropp i harmoni

Hälsosannt 2-dagars retreat i harmonisk miljö och balanserande livsenergi med fokus på hälsa inifrån och ut, uppifrån och ner, ända in i själen!

Under ledning av Fasteterapeut Louise Bergenrup, LevnadsBalans, och Yogalärare Susanne Lovensjö, YinTorp Hälsosann Livsenergi, blir du coachad och guidad genom föreläsningar, yoga, hälsosanna måltider och promenader där ämnet fasta som grund till fördjupad självläkning är i fokus. 

Övernattning på YinTorp ingår samt samtliga hälsosanna måltider, fikor och drycker under hela vistelsen. 

Flera olika boendealternativ finns att välja mellan; 6 st  sovalkover, 1 sovloft med plats för 2 p, sängplats i timmerstuga med plats för 3-4 p eller i timmerbod med plats för 2 p eller i tipitält som oxå har plats för 2 p. All mat är vegetarisk, gluten- och mjölkfri.

För att njuta fullt ut av YinTorps flödande livsenergi finns flera rofyllda platser för stillhet, återhämtning och reflexion såväl inne som ute. Målsättning är att Du efter den här helgen ska ha fått fördjupade kunskaper och ökad förståelse för vilken fantastisk förmåga kroppen har till utrensning, självläkning och inre hälsa. Detta bl a genom att fasta utifrån Din kropp/livsstil och beprövade fasteprotokoll, som då har potential att ge djup läkning, stabilare blodsocker, bättre sömn, föryngring, klarare tankar och minne, mm.

Du erbjuds också ett individuellt samtal för att ev finna den av 7 olika sorters fasta som passar Dig just nu.

För att hjälpa dig ytterligare på din hälsoresa erbjuds du att delta i en
fastegrupp online under ytterligare 60 dagar.
För den som önskar går det även att boka Hälsoanalys genom frekvenser (läs mer på https://levnadsbalans.se/tjanster), spabad samt massage mot extra kostnad.

Totalkostnad för 2-dagsretreatet 2 999 kr/p

Begränsat antal platser. Anmälan görs på https://www.halsosann.se/event

Deltar du i något av de 1-dagaretreat som erbjuds i oktober 2023 samt januari 2024 har du både förtur och 400 kr rabatt till detta event. Anmäl och betala då senast 7 april.

Hjärtligt välkommen

Susanne & LouiseHälsoanalysDen mänskliga kroppen sänder ut elektromagnetiska vågor som representerar olika tillstånd. Dessa vågsignaler skiljer sig åt om kroppen är frisk, på väg mot obalans eller om den är sjuk. QRMA-maskinen läser av vågsignalerna och presenterar kroppens status på ett överskådligt sätt. Storleken på värdet är en indikator på typen och svårighetsgraden av sjukdom/näringsbrist i kroppen. Detta sker genom att personen håller en sensor/metallstav i handen under 1 min. Kroppens vågsignalerna/frekvensen läses av och jämförs med det normalvärden/tillstånd som är förprogrammerade utifrån bl.a kön och vikt.


  • Hälsoanalys Vitaminer & Mineraler med vägledning 450 kr/person
  • Hälsoanalys Vitaminer & Mineraler med kostråd 750 kr/person
  • Hälsoanalys plus med tillägg för organbalans 1100 kr/person
  • Hälsoanalys inkl kostråd med uppföljning 1650 kr/person


Reiki Healing på distansReiki är ett effektivt verktyg med japanska rötter, vilket kan användas när kroppen är stressad p g a obalanser. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki-energin går alltid dit DU behöver den mest! Behandlingen innebär att du är där du är och är på ditt sätt redo att ta emot reikin, men gärna i avskildhet sittandes eller liggandes med slutna ögon.


Pris; 45 min 400 kr

LevnadsBalans Webshop


I webshopen kan du handla ur Forever Livings sortiment av aloe vera baserade produkter den tid på dygnet som passar dig. Produkterna är kosttillskott, hud- och hårvård - således produkter för hela kroppen inifrån och ut, uppifrån och ner. Så kika gärna in!

https://thealoeveraco.shop/l450cX5i


När du handlar i LevnadsBalans webshop får du också personlig service och råd från mig Louise Bergenrup med mångårig erfarenhet som Hälsocoach med fokus på kost. Av den anledningen ligger Hälsoboxarna mig varmt om hjärtat.

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett bra resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål. Med hjälp av boxarna kommer du att ha fullt fokus på kost och träning och öka intensiteten under upp till 69 dagar genom att följa programmenC9, F15 - Beginner 1 & 2 samt F15 - Intermediate 1 & 2.

Välkommen med dina frågor och funderingar!

Köp en av Forevers Hälsoboxar C9 eller F15 box och få ett presentkort på 250 kr!

Kanske kan din arbetsgivare betala? För om du är anställd har du oftast ett Friskvårdsbidrag och det gäller vid köp av dessa hälsoboxar.